Η σελίδα βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας (ΒΕΤΑ PHASE). Για οποιαδήποτε παρατήρηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναζήτηση

  • Ενέργειες

  • ΕΙΣΟΔΟΣ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ www.logo-timis.gr

Η ιστοσελίδα www.logo-timis.gr είναι μία πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων που πιστεύουν στην δύναμη της ανταλλακτικής οικονομίας. Ο κάθε χρήστης που εγγράφεται, έχει την επιλογή να διατηρήσει το προφίλ του ανοιχτό ή κλειστό. Η δική μας προτροπή είναι να διατηρούνται ανοιχτά προφίλ ώστε οι χρήστες να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, και να βλέπουν περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος και την προέλευση των υπηρεσιών. Ο κάθε χρήστης που θα αναρτήσει μία ζήτηση στην λίστα, θα πρέπει να αναρτήσει και μία προσφορά. Η βασική έννοια του «Λόγω Τιμής» είναι η υλοποίηση της ιδέας «Ζητώ και Προσφέρω χωρίς μεσολάβηση χρήματος». Αυτή η αμοιβαιότητα μεταξύ προσφερομένων και ζητούμενων υπηρεσιών από τους χρήστες είναι απαραίτητη γιατί είναι και η βάση της έννοιας της ανταλλακτικής οικονομίας. Ένας χρήστης που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον ή θα στείλει μήνυμα σε έναν άλλον χρήστη για μια προσφορά που ο δεύτερος έχει αναρτήσει, θα πρέπει να έχει αναρτήσει και ο ίδιος μια δική του προσφορά, ώστε ο δεύτερος χρήστης που θα λάβει το μήνυμα ενδιαφέροντος να μπορεί να αναζητήσει στη λίστα των χρηστών το προφίλ του πρώτου και την δική του προσφορά. Σε περίπτωση που ένας χρήστης έχει κρατήσει το προφίλ του κλειστό και δεν έχει αναρτήσει προσφορά, εάν εκδηλώσει ενδιαφέρον και στείλει μήνυμα για την προσφορά ενός άλλου χρήστη, ο δεύτερος δεν θα μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί του για να απαντήσει, διότι ούτε στο προφίλ θα φαίνεται ποιος είναι, ούτε και σε κάποια δική του προσφορά θα μπορεί να ανταπαντήσει. Ο κάθε χρήστης που έχει ήδη φτιάξει ένα προφίλ, μπορεί να αφού κάνει login, να το επεξεργαστεί ξανά, να βάλει πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει και, εάν θέλει, να αλλάξει το προφίλ του και να το κάνει ανοιχτό. Επίσης εάν ξεχάσει τον κωδικό του, μπορεί να στείλει μήνυμα και να του αποσταλεί από το σύστημα ο κωδικός. Οι συνεννοήσεις σχετικά με τις ανταλλαγές υπηρεσιών και προϊόντων γίνονται απευθείας και με προσωπική ευθύνη των χρηστών μεταξύ τους. Θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι νόμοι και τα απαραίτητα παραστατικά.

Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχει μόνο πληροφοριακό υλικό. Πιθανές συναλλαγές που διενεργούνται ως αποτέλεσμα του υλικού αυτού ολοκληρώνονται εκτός αυτού του ιστότοπου. Οι χρήστες οφείλουν να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή, να τηρούν τις διατάξεις των νόμων (ιδιαίτερα αυτές περί προστασίας του καταναλωτή και περί προσωπικών δεδομένων) και να εκδίδουν όλα τα νόμιμα παραστατικά.