Η σελίδα βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας (ΒΕΤΑ PHASE). Για οποιαδήποτε παρατήρηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναζήτηση

  • Ενέργειες

  • ΕΙΣΟΔΟΣ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Ύπαρξή μας
Τι είναι το "Λόγω Τιμής"

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την ίδρυση διαδικτυακού συνδέσμου με σκοπό την άμοιβαία ανταλλαγή προιόντων και υπηρεσιών χωρίς τη μεσολάβηση χρήματος, υπό την ονομασία "Λόγω Τιμής", http://www.logo-timis.gr.

Ο κάθε άνθρωπος έχει αξία που δεν τιμάται νομισματικά. Η υπέρτατη τιμή ενός ανθρώπου είναι η Τιμή του. Η υπέρτατη έκφραση της Τιμής του είναι ο Λόγος του.
Ο βασικός σκοπός της ίδρυσης του συνδέσμου είναι η αναβάθμιση αυτών των αξιών της Τιμής και του Λόγου του ανθρώπου και η υπηρεσία τους στην ανθρώπινη επιβίωση και εξέλιξη.

Κανείς δεν πρέπει να αρρωστήσει σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά ή πνευματικά εξαιτίας της νομισματικής κρίσης.
Κανείς δεν πρέπει να στερηθεί των βασικών αναγκών επιβίωσης.
Κανείς δεν πρέπει να αισθανθεί μόνος, αβοήθητος και απαξιωμένος.
Αντιθέτως κάθε ένας δύναται να αναβαθμίσει την ζωή του και την υπόστασή του, υπό συνθήκες κρίσης. Νομοτελειακά, η σωστή διαχείριση ενός οξέος περιστατικού, θεραπεύει μία χρόνια προδιάθεση.

Μία από τις μεγαλύτερες αξίες του ανθρώπου είναι ο Λόγος της Τιμής του. Ο σύνδεσμος αυτός συνδέει τους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν σε αυτή την αξία.

Άνθρωποι συναντούνται σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο μέσω των βιογραφικών τους, και ανταλάσσουν αμοιβαία υπηρεσίες και προιόντα, με προσωπική συνεννόηση.
Το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από μία εξαιρετική νομική υπηρεσία.

Αγκαλιάστε αυτή την προσπάθεια.
Είναι μία επένδυση που την οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση και αγάπη
Σπύρος Κυβέλλος
Ιατρός Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Η ανταπόκρισή σας

Η ανταπόκρισή σας στην ιδέα της αμοιβαίας ανταλλαγής προιόντων και υπηρεσιών "Λόγω Τιμής", http://www.logo-timis.gr είναι συγκλονιστική όσο και συγκινητική.

Είναι αυτό που θα θεωρούσε κανείς απόλυτα φυσικό. Η αποδοχή μίας ιδέας που υπάρχει μέσα μας από τη στιγμή της γέννησής μας.

Είναι ουσιαστικά η αποδοχή της ανθρώπινης μας φύσης. Η αποδοχή του εαυτού μας.

Η ιδέα αυτή άνήκει σε όλους μας και δεν καθοδηγείται από πουθενά, από κανένα άλλο σκεπτικό εκτός από αυτό, που η ίδια η ιδέα προτείνει.

Η ιδέα λοιπόν του "Λόγω Τιμής" ειναι δική σας. Δεν είναι τυχαίο οτι στα μηνυματά σας, πάρα πολλοί χρησιμοποιήσατε αυτήν, την ίδια έκφραση για να δηλώσετε την συμμετοχή σας. Κάντε και την ιστοσελίδα δική σας !

Το "Λόγω Τιμής" ήρθε για να μείνει !

Κυοφορήθηκε για χρόνια στο μυαλό και στις καρδιές μας και γεννήθηκε σαν φυσική εξέλιξη.

Όταν γεννιέται ένας νέος οργανισμός, οφείλουμει να τον προσέξουμε, να τον καθοδηγήσουμε και να τον αναθρέψουμε σωστά. Δώστε του σωστή τροφή, αντιμετωπίστε το με σύνεση, σωφροσύνη και αγάπη. Αγκαλιάστε το για να αναθραφεί σωστά. Παρατηρήστε το και βάλτε του τα όρια. Σεβαστείτε το και δώστε του αξία.

Αυτή την αξία που έχει ο Λόγος της Τιμής μας.

Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχει μόνο πληροφοριακό υλικό. Πιθανές συναλλαγές που διενεργούνται ως αποτέλεσμα του υλικού αυτού ολοκληρώνονται εκτός αυτού του ιστότοπου. Οι χρήστες οφείλουν να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή, να τηρούν τις διατάξεις των νόμων (ιδιαίτερα αυτές περί προστασίας του καταναλωτή και περί προσωπικών δεδομένων) και να εκδίδουν όλα τα νόμιμα παραστατικά.